+45 97 97 53 50
Åbningstider

Udlejning af sommerhuse er en tillidssag

Hos Klitmøller Sommerhusudlejning tilbyder vi bl.a. vores husejere en tryg udlejning med målrettet markedsføring af sommerhuset og login til egen personlig side med overblik over lejemål og indtægter.

Kontakt din rådgiver i dag og få en snak

Gratis rådgivning og vurdering af dit sommerhus

Du kan til hver en tid aftale et møde med din lokale rådgiver og få en uforpligtende, gratis samtale om udlejningen af dit sommerhus.

Vores rådgiver kender området ved Klitmøller, Vorupør og Hanstholm som sin egen bukselomme, og har et indgående kendskab til sommerhusene i området. Efter at have set dit sommerhus, kan vores rådgiver derfor komme med et realistisk bud på lejeindtægten for dit sommerhus med udgangspunkt i sit lokalkendskab og markedets udvikling. Du kan også få vejledning om ændringer på dit sommerhus, der vil kunne føre til en bedre udlejning og dermed større indtægt.

Dit sommerhus kan lejes ud uanset byggeår eller størrelse. Det er vigtigste er at dit sommerhus er velholdt – både inde og ude. Rummene skal virke hyggelige og indbydende, og alt teknik i sommerhuset skal være i orden. Din rådgiver kan give dig gode råd om, hvad der skal ændres eller udbedres i dit sommerhus. På mitfristed.dk kan du finde inspiration til vedligeholdelse og forbedringer af dit sommerhus.

Det kan godt betale sig at leje sommerhuset ud

Mange sommerhusejere bruger kun deres sommerhus en del af året – resten af tiden står sommerhuset ubrugt hen. I stedet for at sommerhuset bare står tomt, vælger mange at leje det ud og tjene penge samtidig. Din lejeindtægt afhænger naturligvis af, hvor meget, du vælger at leje sommerhuset. Der vil altid være lidt ekstra penge i lommen, når man lejer sit sommerhus ud – og så er de første 21.400 kr. du tjener skattefri, når du udlejer dit sommerhus gennem et udlejningsbureau.

Du mister ikke dine penge, hvis feriegæsterne, der har lejet dit sommerhus, aflyser i sidste øjeblik. Vi giver dig nemlig gratis indtægtsgaranti, hvilket betyder at din indtægt for lejemålet er sikret, ligeså snart feriegæsten har indbetalt 1. rate af lejemålet.

Du bestemmer selv over dit sommerhus

Når du lejer dit sommerhus ud hos Klitmøller Sommerhusudlejning, får du et login til din egen personlige side på internettet, hvor du altid kan logge dig på og få overblik over udlejningen af dit sommerhus. Her kan du fx se dine lejeindtægter og holde øje med, hvornår sommerhuset er udlejet. Får du pludselig lyst til selv at bruge dit sommerhus, er det også her du går ind og ejerspærrer huset.

Du bestemmer faktisk selv, hvornår og hvor meget, du vil bruge dit sommerhus. Du skal bare udleje sommerhuset i mindst 4 uger i løbet af juli eller august.

Markedsføring af dit sommerhus

Når vi har fået formidlingsaftalen på plads, går vi i gang med at tage billeder af dit sommerhus og skrive en detaljeret beskrivelse, samt registrerer, hvilket udstyr, der er i huset – og så kommer sommerhuset i vores online katalog.

Udlej dit sommerhus hos Klitmøller Sommerhusudlejning

Dit sommerhus bliver markedsført på fem sprog udover dansk, hvilket betyder at rigtig mange feriegæster fra hele Europa vil kunne finde frem til det. Dit sommerhus kommer også med i andre online kataloger og vil optræde på forskellig salgskanaler på internettet. Sommerhuset bliver en del af vores målrettet annoncering på internettet, aktiviteter på de sociale medier og nyhedsbreve, som ca. 130.000 feriegæster modtager.

Vi sørger for at dit sommerhus altid bliver præsenteret på den bedste måde – uanset om feriegæsten bruger sin smartphone, tablet eller pc.

Altid aktuel præsentation og bedste pris

Fordi dit sommerhus bliver præsenteret i et online katalog, har vi altid mulighed for at gå ind og lave ændringer. Vi kan fx i samråd med dig, gå ind og regulere på lejeprisen, så dit sommerhus altid blive udbudt til den pris, der passer til efterspørgslen. Så får du en bedre udlejning af sommerhuset og undgår, at det bare står tomt og at der ikke går penge ind på din konto.

Laver du ændringer på dit sommerhus, det kan fx være en ny terrasse, anskaffer nye møbler eller hårde hvidevarer, så kan vi hurtigt opdaterer præsentationen af dit sommerhus. Du skal bare give os besked om eventuelle ændringer i dit sommerhus, så sørger vi for at præsentationen af dit sommerhus i vores online katalog er aktuel.

Vi passer rigtig godt på dit sommerhus

Vi gør alt for at passe godt på dit sommerhus. Vi uddanner derfor selv vores personale og det er altid de samme medarbejdere, der kommer ud i dit sommerhus for at gøre rent, lave eftersyn og aflæse el- og vandforbrug, når feriegæsterne er afrejst.

Hvis der bliver opdaget mindre fejl og mangler i dit sommerhus, så udbedre vi dem. Generelt passer feriegæsterne godt på dit sommerhus og der opstår sjældent skader. Hvis uheldet alligevel er ud, så dækker vi automatisk skader forårsaget af feriegæster med op til 75.000 kr. mod en selvrisiko på kun 500 kr.

Er der pool eller spa i dit sommerhus, så tager vores specialuddannede personale tager sig dem. Vandkvaliteten i pool og spa bliver løbende tjekket, så alt er i orden, når de næste feriegæster ankommer til dit sommerhus.

Har du brug for ekstra hjælp i dit sommerhus, så kan du altid kontakte os. Vi kommer gerne og gør hovedrent, slår græs eller vintersikrer dit sommerhus.